Методи за стреляне

Модератор: Скриптъри

Потребителски аватар

Автор на темата
The Lunatic
Потребител
Потребител
Мнения: 16
Регистриран: ср авг 07, 2019 6:51 pm
CS Nick: The Lunatic
Пол: Мъж

Методи за стреляне

Мнение от The Lunatic » ср авг 07, 2019 10:51 pm

Методи за стреляне и информация за най - използваните оръжия !


Mp5


Това е оръжие, което е пригодено за стреляне от близки или средни разстояния, отдалеч е малко вероятно да убиеш врага (освен ако не сте на късметлия ). Затова ако сте с това оръжие ви препоръчвам да се промъквате по-близо до врага (говоря за Walk ) и да го стреляте като луд в главата, ако мерника ви се дигне много нагоре въпреки, че това оръжие няма голям откат го свалете пак надолу.
Aug

Това е най-близкото оръжие до M4A1, както знаете има доста голям откат... въпреки това, оръжието е много удобно, както за далечна, така и за близка стрелба. Горещо ви препоръчвам да използвате оптиката само ако другия играч е на далеч от вас или не ви вижда, когато пуснете оптиката се целете точно в главата на врага. Ако играча е на по-близо НЕ използвайте оптика, стреляйте някъде около средата на стомаха за да може мерника спокойно да се премести точно на главата докато стреляте. Причината, поради която ви препоръчвам да не използвате оптика, е че така ви се увеличава времето за реакция (демек, че реагирате по - бавно).

Famas

Когато си купите това оръжие, натиснете дясното копче на мишката (мисълта ми е да включите Burst Mode), всъщност, когато е на Burst това оръжие стреля доста по-бързо отколкото когато е на Automatic Mode. И на далечни и на средни и на близки разстояния когато стреляте се прицелвайте около врата на врага. Според мен, това оръжие е най-лесно използваемо за убиване на противника.

Usp

Когато играете с пистолет е нужно да правите strafe когато стреляте, иначе нямате голям шанс, освен ако не играете с слаби противници.

Ако стреляте от близко изстреляйте 4 - 6 бързи куршума и направете десен strafe. След това направете ляв и още 4 - 6 куршума, ако стреляте от средно разстояние важи същото, като за близко, но е по-добре да стреляте 3 - 5 куршума на всеки strafe и да правите самите strafes малко по-дълги. Ако стреляте от далеч просто стреляйте по-бързо, използвайте повече куршуми и правете най-дългите strafe, който можете.

Забележка: първо изчакайте да свършите strafe-a, и тогава започнете да стреляте!

M4A1 Carabine

Трябва да изстрелвате по поне 2 - 3 куршума и да спирате, и пак, ако сте на много далечни разстояния.

Близка стрелба - strafe на всеки 5 - 8 бързи куршума.

Стрелба на средни разстояния - strafe на всеки 3 - 4 бързи куршума.

Стрелба на дълги разстояния - strafe на всеки 1-3 бързи куршума.

AK-47 Kalashnikov

Стреляйте отдалеч по същия начин, както при M4A1 и отдалеч и отблизо не забравяйте, че АК-47 е с голям откат и трябва от време на време да сваляте надолу мерника си.

Близка стрелба - strafe на 4 - 6 бързи куршума.

Стрелба на средни разстояния - 2 - 3 бързи куршума, след това 1 куршум, след това още 2 - 3 бързи, strafe.

Стрелба на дълги разстояния - strafe на всеки 1 - 2 бързи куршума като усилено си сваляте мерника надолу.

Deagle

Преди да започнем, Deagle [DE] има само 7 куршума, всеки от които нанася близо 35 DMG и може да стреля през различни кашони / стени и други подобни.

Близка стрелба - Правете strafes от една страна на друга като стреляте по 3 куршума на страна. Спрете да правите strafes и тогава стреляйте.

Стрелба от средни разстояния - Също като близката, но с 2 куршума на strafe.

Стрелба на далечни разстояния - Също като средната, но с 1 куршум на strafe.

AWP Magnum Sniper

Това оръжие е пригодено с оптика за изключително далечни разстояния. Колкото по надалече е противника ви, толкова е по - голям шансът ви да го убиете. Имате малък шанс да убиете противника ако е пред вас, но не е невъзможно. Можете да стреляте по 1 куршум на 25 секунди. Улучен 1 път противника, където и да е над кръста - умира. Ако удари противника си под кръста - има голям шанс да остане на 16 HP от общо 100 HP. Ако ударите противника си в главата - нанесените щети ще са от 410 - 450 DMG. Може да се каже, че това оръжие е overpowered.

Отговори